sigla ma 1

PESTE_15_PROGRAME

M&A Recovery Debts Management

Recoverydebts

Marculescu& Asociatii lanseaza atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice din Romania RDM (Recovery Debts Management) – o metoda eficienta de rezolvarea a problemelor dvs economice!

Ce este RDM? - este o procedura speciala care va ajuta debitorul aflat in incapacitate/dificultate de plata sa-si achite datoriile catre creditori dupa un plan si o esalonare eficienta. Aceasta procedura suntem de acord sa o implementam NOI pentru si in numele dvs!

In cazul in care nu doriti sa mai discutati cu creditorii dvs sau nu gasiti intelgere pentru esalonarea platilor sau sumele de bani de care dispuneti nu sunt indestulatoare pentru achitarea datoriilor, suntem gata sa actionam cu maximum de eficienta si profesionalism!

Cum doriti sa va achitati datoria (saptamanal,lunar,trimestrial)? – noi vom face aceste demersuri/propuneri creditorilor dvs lasandu-va posibilitatea de a va continua afacerile fara ca repercusiunile neplatii debitelor sa va influenteze negativ! Atentie: dvs sunteti singurii care gestioneaza resursele financiare pe care le detineti - prin urmare odata implementat RDM, pentru validitatea lui, trebuie sa va respectati angajamentele luate fata de CREDITORII DVS!!

Puteti stopa adaugarea de dobanzi si penalitati prin urmare debitul nu va mai creste pe durata implementarii RDM! – prin implemenatrea acestui program, incercam sa gasim solutii viabile impreuna cu creditorii dvs pentru ca debitul existent sa nu transforme afacerea dvs intr-un colaps financiar astfel incat debitul sa stagneze la o valoare stabilita!

EX: Di = 500 + P ( P/zi=1% din Di X Nr de zile de intarziere) = Dt

Di = debit initial;

P= penalitati conform contract;

Dt= debitul total;

Astfel, din cate se poate observa, creditorul dvs. este indreptatit sa va solicite penalitati de intarziere (conform contractului daca acesta exista si este prevazut acest lucru) pana la achitarea integrala a debitului! Prin implementarea RDM, Di va ramane 500 ron (in cazul in care respectati RDM) aceste penalitati precum si oricare dobanzi se sisteaza, dvs achitand NUMAI sumele mentionate in angajamentele de plata!

ATENTIE : in cazul in care nu va respectati obligatiile asumate prin RDM, creditorul dvs este indreptatit sa calculeze si penalitatile /dobanzile aferente perioadei pentru care nu a fost respectat acordul!

Ce ne propunem prin RECOVERY DEBTS MANAGEMENT (RDM)

1. Sa restabilim o situatie economica si sa intretinem o relatie comerciala benefica intre dvs si creditorii dvs !
  2. Stoparea cresterii debitului prin stoparea calcularii de dobanzi si penalitati
  3. Economisiti timp si resurse financiare prin simplul fapt ca NOI ne ocupam de managementul datoriilor dvs (suportam costurile telefonice, costurile de birotica, etc) astfel incat suntem dispusi sa preluam noi toate cheltuielile aferente.
  4. Oferim creditorului o adresa de corespondenta (sediul ales pentru corespondenta se va muta la M&A) si toate mijloacele moderne de comunicare, astfel incat acesta sa aibe certitudinea ca dvs sunteti in permanenta legatura cu el prin intermediul nostru.
  5. Sa demonstram ca “incapacitate de plata’ nu inseamna rea-credinta prin prisma faptului ca suntem dispusi la stabilirea si negocierea unor clauze favorabile atat pentru creditor cat si pentru dvs!
  6. Sa stabilim o corespondenta intre creditorii dvs si societatea pe care o reprezentati fara ca acestia sa va apeleze direct, lasandu-va astfel posibilitatea sa va gestionati afacerea intr-un mod constructiv, fara stres si pierdere de timp!

Costuri:
Pentru reusita noastra, ne veti achita un comision lunar ce se poate situa intre 10 % -15% din rata lunara sau din suma achitata creditorului dvs!

Suntem aici pentru acordarea sprijinului de care aveti nevoie !. Va punem la dispozitie personal specializat, gata sa raspunda si sa ofere solutii tuturor intrebarilor si problemelor pe care le aveti! Astfel pentru imbunatatirea serviciilor si pentru profesionalism Marculescu&Asociatii va pune la dispozitie un consilier juridic care va monitoriza permanent desfasurarea RDM!

RDM - o alternativa viabila la faliment/executare silita?
Prin implemenatarea unei astfel de proceduri, se evita costurile suplimentare care de cele mai mult ori au o repercusiune nefasta asupra capitalurilor dvs. Creditorii dvs vor aprecia disponibilitatea manifestata in vederea solutionarii litigiului intervenit, mai mult decat atat, acestia insusindu-si o asemenea procedura, nu vor putea sa merga mai departe in vederea recuperarii debitului pana ce clauzele nu sunt incalcate sau daca o vor face (au aceasta posibilitate in instanta de judecata) platile ar trebui sa fie similare cu ceea ce se plateste prin RDM!

fotoflexer_photocopyrighted

BENNER_ONORARIUL_DE_SUCCES