sigla ma 1

PESTE_15_PROGRAME

Avand in vedere rata crescuta a daunalitatii in accidentele de circulatie precum si legislatia in domeniul asigurarilor, societatea nostra va ofera acum posibilitatea de a scapa de birocratia si timpul pierdut pentru a va recupera banii de la asiguratori!!!

Studiile de piata ne demonstreaza ca unele societati de asigurari “trag de timp nejustificat sau mai rau refuza acordarea despagubirilor chiar si atunci cand actele si imprejurarile producerii accidentului sunt clare ”.

Daca doriti ca dosarul dumneavoastra sa nu fie tergiversat nemotivat de societatea asiguratoare sau sa primiti despagubirea in termenul legal, Marculescu & Asociatii va ofera posibilitatea recuperarii prejudiciului FARA NICIUN EFORT din partea dvs!

Nu uitati ca in cazul accidentelor de circulatie in baza politei de rascumparare civila auto (RCA), asiguratorul raspunde conform legii pentru daunele pricinuite de asigurat (daune materiale, daune morale, diverse cheltuieli) – prin urmare, daca va considerati nedreptati sau ignorati de asiguratorul RCA, va punem la dispozitie un serviciu specializat in materie de recuperari.

Societatea noastra este dispusa sa va preia actele emise de catre organele constatatoare, va asista sau dupa caz va intocmeste dosarul de dauna (cu toate actele solicitate de asigurator) pentru a ELIMINA toate aspectele negative pe care le puteti intampina!!! De asemenea, toate actele cu caracter juridic vor fi intocmite pentru dvs. de catre avocatii colaboratori ai societatii.

Nu toate societatile de asigurari sunt de rea-credinta in acordarea despagubirilor, dar atunci cand se intampla acest lucru este bine sa apelati la NOI!! – Nu uitati ca nu din vina dvs a fost produs accidentul, prin urmare dvs sunteti PAGUBITUL si nu VINOVATUL!!

Pentru mai multe detalii despre serviciul pus la dispozitia dvs, despre eventualele costuri si modalitatea de lucru, nu ezitati sa ne contactati, pentru ca trebuie sa primiti asistenta de calitate, pentru ca sunteti indreptatiti sa solicitati despagubiri, pentru ca nimeni nu are dreptul sa va trateze ca pe niste vinovati, pentru ca lucrurile anormale si ilegale SA NU SE MAI INTAMPLE!!! fotoflexer_photocopyrighted

BENNER_ONORARIUL_DE_SUCCES

CONTACTEAZA-NE_ACUM

Lista Neagra

    capital_romanesc
FotoFlexer_Photo_3

Rapoarte Bonitate

RAPOARTE_DE_BONITATE

NOU!

ASOCIATII_DE_PROPRIETARI

Reclama !

siglaCAR

Recomandarea noastra

sigla_UNBR

UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA


sigla_C_MEDIERE

CONSILIUL DE MEDIERE

 

SIGLA_uccjrro

UNIUNEA COLEGIILOR CONSILIERILOR JURIDICI DIN ROMANIA