sigla ma 1

PESTE_15_PROGRAME

lista neagra Aceasta lista vine in intampinarea nevoilor comerciantilor ce desfasoara activitate comerciala atat in Romania, cat si in strainatate. Baza noastra de date contine societati comerciale/persoane fizice, care in urma desfasurarii activitatilor comerciale, nu si-au indeplinit obligatiile contractuale asumate (neplata marfii furnizate, emiterea de bilete la ordin si cecuri fara acoperire, neonorarea comenzilor, nefinalizarea lucrarilor, diminuarea averii creditorului prin neplata facturilor, neplata creditelor contractate,etc)

Astfel, informatiile prezentate in cuprinsul acestei liste, sunt prelucrate prin asumarea raspunderii clientilor aflati in portofoliul societatii noastre, raspunderea pentru veridicitatea si corectitudinea datelor furnizate apartinandu-le in intregime. Societatea noastra nu poate fi facuta sub niciun fel raspunzatoare pentru atingerea imaginii vreunei persoane juridice/fizice din cadrul BLACK LIST, nefiind decat un simplu detentor al datelor si informatiilor primite.

IMPORTANT!

Actualizarea bazei de date se face o data la 24 de ore!

BENNER_ONORARIUL_DE_SUCCES

CONTACTEAZA-NE_ACUM